Tapio Kyttäyspaali

550,00 

Tuotetunnus (SKU): 50220 Osastot: ,

Kuvaus

Oletko kyllästynyt heikkorakenteisiin ja kylmiin telttavirityksiin? Etsikö jotain vähän jämerämpää ja kestävämpää ratkaisua piilokojuksi luontokuvaukseen tai kyttäysmetsästykseen?

Olet oikeassa paikassa! Tapio Kyttäyspaali on mielestämme paras ratkaisu kyttäyskojuksi. Se on täysin suomalainen tuote ja suunniteltu kestämään Suomen olosuhteet. Tapio kyttäyspaalilla viet kyttäysmetsästyksen ja luontokuvauksen ihan uudelle tasolle niin mukavuuden kuin käytännöllisyydenkin näkökulmasta. Talvikäyttöä ajatellen tutustu myös penkin ja lattian pehmusteisiin.

Alunperin kyttäyspaalin esikuvana oli peltomaisemassa näkyvästi esillä olevat valkeat heinäpaalit, mutta ruskea versio on todettu monikäyttöisemmäksi niin peltojen reunoissa kuin metsässäkin. Tapio Kyttäyskopissa pääset lähelle eläimiä ja pysyt lämpimänä sateelta ja tuulelta suojassa. Hiljaa avattavat ikkunaluukut estävät tehokkaasti lämmön karkaamisen.

Tapio kyttäyspaali soveltuu erinomaisesti myös metsästysseuroille. Siirtäminen onnistuu helposti kahden miehen voimin. Kyttäyspaali voidaan nostaa myös hirvitorni-tyyppiselle korokkeelle, jolloin väijystä on entistäkin paremmat näköalat.

Tapio Kyttäyspaali on uusi suomalainen kyttäyskoppi. Se on suunniteltu ja valmistettu täysin Suomessa. Tämä innovatiivinen keksintö soveltuu loistavasti kyttäyskopiksi kyttäysmetsästykseen tai kuvauskojuksi luontokuvaukseen. Kyttäyspaali on helppo ja valmis ratkaisu tukevaa ja mukavaa ja säänkestävää piilokojua etsivälle.

 

TARJOUS: Tapio Kyttäyspaali tarjoushintaan 550e sisältäen rahtikulun! Lisäksi KAUPAN PÄÄLLE ampumatuki valmiiksi asennettuna sekä pehmusteet istuinosalle ja lattialle! Tapio Kyttäyspaalissa metsästäjä tai luontokuvaaja on piilossa riistalta. Uusi piilopaikka antaa mahdollisuuden päästä entistä lähemmäksi eläimiä – niin pellolla kuin metsässä. Seuraa eläimiä siellä missä haluat – Tapio Kyttäspaalin sijaintia voi vaihdella kevyttä paalia siirtämällä.

Kyttäyspaali on kestävä, eikä lahoa tai ruostu ajan saatossa. Paalin yläosa on saranoitu, joten se on helppo puhdistaa. Materiaali on polyeteeniä ja valmistettu rotaatiovalamalla.

Sisätilat lämpiävät nopeasti ihmisen ruumiinlämmön vaikutuksesta. Yhtenäiset seinät suojaavat tuulelta ja viimalta. Lisäksi Tapio-kyttäyspaali on varustettavissa kynttilälämmittimellä. Erityisesti talvikäyttöä varten lattia ja penkki voidaan varustaa lisävaruseteena saatavalla lämpökarvalla, joka vaimentaa ja eristää myös ääntä. Ilmanvaihto tapahtuu takaseinässä olevan ilmastointisäleikön kautta. Halutessaan ilmanvaihtoa voi tehostaa asentamalla poistoilmaputken esimerkiksi kolmen metrin korkeuteen, jolloin ihmisen haju haihtuu yläilmoihin. Tätä varten Tapio- kyttäyspaaliin on tehty asennusvaraus: pohjassa on 75 mm yhde, jonka avaamalla poistoputken asennus on mahdollista.

Sisätilassa on leveä istuin, jonka alapuolella on säilytystila. Lattialla ja istuimen päällä on 10 mm flmivaneri. Ikkunan alapuolella sijaitsee hylly, jota voi pitää myös ampumatukena. Sisälle kuljetaan saranoidun yläosan kautta.

Ampuminen tai valokuvaaminen tapahtuu kahdesta ikkuna-aukosta, jotka yhdessä leveän penkin kanssa tarjoavat laajan ampumasäteen. Ikkunat ovat kirkasta akryylimuovia ja avautuvat saranoista ulospäin.

Tapio-kyttäyspaali on sijoitettu kahden painekyllästetyn 2″ x 4″ lankun päälle.

Tapio-kyttäyspaalilla on viiden (5) vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tekniset tiedot:

Valmistusmateriaali: Polyeteeni
Leveys: 114-120 cm
Korkeus: 136 cm
Sisäkorkeus: 131 cm
Istuinkorkeus: 32 cm
Istuimen etureunasta kattoon: 99 cm
Istuimen takareunasta kattoon: 90 cm
Seinän vahvuus: 6 mm
Paino: 48 kg
Ilmaistointisäleikön halkaisija: 75 mm

Ampuma-aukon tekniset tiedot

Ampuma-aukkojen määrä: 2
Ampuma-aukon mitat: 65 x 25 cm
Ampuma-aukon alareunan etäisyys lattiasta: 94 cm

Tapio-kyttäyspaali toimitetaan omana lähetyksenään, johon ei voi liittää esim. koiranruokaa tai -tarvikkeita. Tilaa muut tuotteet omana tilauksenaan. Tapio-pehmusteet onnistuu liittää samaan toimitukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tapio Kyttäyspaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X