Burrel S12 HD + SMS II Lähettävä riistakamera

199,00 

Lähettävä ja etäohjattava riistakamera riistan ja omaisuuden valvontaan.

Tuotetunnus (SKU): 6438347019487 Osastot: ,

Kuvaus

BURREL S12 HD + SMS II Lähettävä riistakamera on kaksinkertaisen testivoittajan, BURREL S12 HD+SMS -kameran, parannettu malli. Se on varustettu entistäkin kehittyneellä kamerasoftalla ja uudella kuorivärityksellä. Kamera tallentaa HD-laatuista (1080p) videota ja hulppeita 12 megapikselin kuvia. Kuvat ovat hämmästyttävän selkeitä niin valoisaan kuin pimeään vuorokaudenaikaan 44 tehokkaan inframustaledin ansiosta. Inframustasalama on ihmissilmälle näkymätön. Tämän vuoksi kamera soveltuu riistan seuraamisen ohella oivallisesti myös omaisuuden valvontaan. Kameran tarkka liiketunnistin havaitsee jopa 25 metrin päässä liikkuvan kohteen. Kamera on mahdollista ajastaa toimimaan esim. vain tiettyinä viikonpäivinä. Tehokas laite voidaan ohjelmoida ottamaan sekä kuvia että videoita yhtä aikaa.

Kamerassa on helppokäyttöinen valikko, jossa on valittavina esim. suomen- ja ruotsinkieli. Suuri 2″ näyttö on eduksi kuvien katselussa. Virtalähteenä voidaan käyttää joko 12 x AA -paristoa tai 6V virtalähdettä (saatavana erikseen).

Toiminnot:

– Kuva + video -tila
– Time Lapse -toiminto
– Kuvien lähetys sähköpostiin
– MMS/GPRS -kuvien lähetystoiminto
– Ajastin viikkokalenterilla

Tekniset ominaisuudet:

– Näytön koko: 2″
– Lähetystavat: Sähköposti, Seneram, MMS
– Etäohjaus: Kyllä
– Inframustaledit: 44 kpl
– HD-video: Kyllä
– Objektiivin aukko: f/1.6
– Linssin tähtäyskulma: 52 astetta
– Valotus: Automaattinen
– Valkotasapaino: Automaattinen
– IP-suodatin: Täysin automaattinen
– Näyttö: Väri-LCD
– Passiivinen infrapunasensori (PIR): Kyllä
– PIR-sensorin tunnistuskulma: 47 astetta
– Laukaisinaika: 1 sekunti
– Kuvausetäisyys pimeällä: 15-20 metriä
– Muistikorttikapasiteetti max. 32 GB (suositellaan Transcend-korttia)
– Viiveaika: 1 s – 60 min
– Kuvasarja: 1-3 kuvaa
– Videon resoluutio: 1080 / 60p
– Videokuvausaika: 5-30 sekuntia
– Tiedostoformaatti: JPEG/AVI
– Kuvaleimat: Lämpötila, päivämäärä, kellonaika ja kuun asento
– Virtalähde: 12 x AA-paristo tai 6V ulkoinen
– Vedenpitävyys: Roiskevesitiivis
– Liitännät: USB, SD-korttipaikka ja 6V ulkoinen
– Antenni: Ulkoinen GSM-tehoantenni
– SSL-lähetys, toimii kaikilla operaattoreilla
– Takuu: 12 kk

 

Riistakamera on näppärä laite riistan ruokintapaikalla tai hirven nuolukivellä. Saat heti tiedon vierailevien eläinten lajista ja määrästä matkapuhelimeen.  Riistakamera soveltuu myös valvontakameraksi kotiin, kesämökille tai vaikka veneeseen.

Valitse käyttötarkoitukseen sopiva kamera

Riistakameroita on lähettävinä ja tallentavina. Myös lähettävät kamerat tallentavat kuvat muistikortille. Lähettävä kamera pystyy lähettämään kuvat sähköpostiin tai MMS-viestinä matkapuhelimeen. Lähettävät riistakamera käyttää valitsemasi matkapuhelinoperaattorin verkkoa kuvien lähettämiseen, joten operaattori kannattaa valita alueen kuuluvuuden mukaan. Uusimmat riistakamerat pystyvät käyttämään 3G ja 4G-verkkoja. Jos puhelinliittymä ja matkapuhelinverkko sallivat ne pystyvät lähettämään myös videotiedostoja ja kuvien lähetys on erittäin nopeaa. 2G-verkkoa käyttävät riistakamerat toimivat muuten samalla tavalla, mutta lähetysnopeus on hieman hitaampi. Tällä tosin ei riistan kuvaamisessa ole merkitystä.

Inframustasalama on erittäin tarpeellinen ominaisuus pimeässä kuvattaessa. Salaman pitää olla riittävän tehokas, jotta kuvattava kohden näkyy selkeästi. Burrel riistakameroissa on erittäin tehokas inframustasalama, joka on täysin näkymätön ja huomaamaton pimeässä.

Myymistämme Burrel riistakameroista Burrel S12 HD + SMS II on perinteinen 2G-verkkoa käyttävä kamera. Se on osoittautunut erittäin varmatoimiseksi ja laadukkaaksi ja voittanut myös useita testejä. Burrel Edge HD + 4G edustaa uudemman sukupolven 4G-kameraa, joka voi lähettää myös videota. Laadukas ja kestävä tallentava riistakamera ilman kuvien lähetysominaisuutta on Burrel Edge HD.

Kameran käyttöönotto

Kameran lisäksi tarvitaan muistikortti SD-muistikortti, 12 kpl AA-paristoja, sekä matkapuhelinliittymä, jossa on normaalikokoinen SIM-kortti (Mini-SIM). Virran kameralle voi ottaa myös ulkoisesta uudelleen ladattavast lyijyhappoakusta tai verkkovirtamuuntajasta.

 

Kameran käyttöönotto on helppoa. Tallentavaan kameraan laitetaan vain muistikortti ja virtalähden. Lähettävässä riistakamerassa SIM-kortista pitää ensin kytkeä PIN-koodin kysely pois esimerkiksi matkapuhelimella. Sen jälkeen kameran asetuksissa määritellään oma sähköposti tai puhelinnumero, johon kuvat lähetetään. Muut perusasetukset on kamerassa jo valmiina ja niitä ei tarvitse välttämättä muuttaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Burrel S12 HD + SMS II Lähettävä riistakamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X