Burrel Edge HD Riistakamera

129,00 

Tuotetunnus (SKU): 6438347019470 Osastot: ,

Kuvaus

BURREL Edge HD Riistakamera on erittäin korkealaatuinen tallentava kamera. Sen huippunopea reagointiaika (0,6 sekuntia), 44 inframustalediä ja huippuluokan HD+ -kuvanlaatu varmistavat tarkat, kirkkaat, selkeät ja värikkäät kuvat ja videot. Kamera ottaa videot Full HD (1080p) -laatuisina ja tallentaa 12 megapikselin kokoisia kuvia. BURREL Edge HD Riistakamerassa on selkeä 2″ värinäyttö ja helppokäyttöinen valikko, josta asetusten muuttaminen onnistuu helposti. Kameran ihmissilmälle näkymättömän inframustasalaman ansiosta BURREL Edge HD soveltuu erinomaisesti myös kodin tai omaisuuden valvontaan. Kameran tarkka liiketunnistin havaitsee liikkeen jopa 25 metrin päästä. Kamera voidaan ajastaa taltioimaan kuvaa esim. vain haluttuina viikonpäivinä ja ottamaan sekä videota että kuvia yhtä aikaa. Kamera kuluttaa virtaa hyvin maltillisesti – sitä voidaan käyttää joko 12 x AA-paristoilla tai ulkoisella 6V -virtalähteellä (virtalähde ei sisälly toimitukseen).

Tekniset tiedot:

– Inframustaledit: 44 kpl
– HD-video: Kyllä
– Linssin tähtäyskulma: 52 astetta
– Valotus: Automaattinen
– Valkotasapaino: Automaattinen
– IP-suodatin: Täysin automaattinen
– Näyttö: 2.0″ LCD
– Passiivinen infrapunasensori (PIR): Kyllä
– Laukaisinaika: 0.6 sekuntia
– Kuvausetäisyys pimeällä: 15-20 metriä
– Valittava resoluutio: 12 MP, 8 MP, 5 MP, 3 MP
– Kuvasarja: 1-10 kuvaa
– Videon resoluutio: 1080p@30fps, 720p@30fps, WVGA@30fps, QVGA@30fps
– Videokuvausaika: 1-30 sekuntia
– Tiedostoformaatti: JPEG/AVI
– Virtalähde: 12 x AA-paristo tai 6V ulkoinen
– Vedenpitävyys: Roiskevesitiivis
– Liitännät: USB, SD-korttipaikka ja 6V ulkoinen

 

 

 

Riistakamera on näppärä laite riistan ruokintapaikalla tai hirven nuolukivellä. Saat heti tiedon vierailevien eläinten lajista ja määrästä matkapuhelimeen.  Riistakamera soveltuu myös valvontakameraksi kotiin, kesämökille tai vaikka veneeseen.

Valitse käyttötarkoitukseen sopiva kamera

Riistakameroita on lähettävinä ja tallentavina. Myös lähettävät kamerat tallentavat kuvat muistikortille. Lähettävä kamera pystyy lähettämään kuvat sähköpostiin tai MMS-viestinä matkapuhelimeen. Lähettävät riistakamera käyttää valitsemasi matkapuhelinoperaattorin verkkoa kuvien lähettämiseen, joten operaattori kannattaa valita alueen kuuluvuuden mukaan. Uusimmat riistakamerat pystyvät käyttämään 3G ja 4G-verkkoja. Jos puhelinliittymä ja matkapuhelinverkko sallivat ne pystyvät lähettämään myös videotiedostoja ja kuvien lähetys on erittäin nopeaa. 2G-verkkoa käyttävät riistakamerat toimivat muuten samalla tavalla, mutta lähetysnopeus on hieman hitaampi. Tällä tosin ei riistan kuvaamisessa ole merkitystä.

Inframustasalama on erittäin tarpeellinen ominaisuus pimeässä kuvattaessa. Salaman pitää olla riittävän tehokas, jotta kuvattava kohden näkyy selkeästi. Burrel riistakameroissa on erittäin tehokas inframustasalama, joka on täysin näkymätön ja huomaamaton pimeässä.

Myymistämme Burrel riistakameroista Burrel S12 HD + SMS II on perinteinen 2G-verkkoa käyttävä kamera. Se on osoittautunut erittäin varmatoimiseksi ja laadukkaaksi ja voittanut myös useita testejä. Burrel Edge HD + 4G edustaa uudemman sukupolven 4G-kameraa, joka voi lähettää myös videota. Laadukas ja kestävä tallentava riistakamera ilman kuvien lähetysominaisuutta on Burrel Edge HD.

Kameran käyttöönotto

Kameran lisäksi tarvitaan muistikortti SD-muistikortti, 12 kpl AA-paristoja, sekä matkapuhelinliittymä, jossa on normaalikokoinen SIM-kortti (Mini-SIM). Virran kameralle voi ottaa myös ulkoisesta uudelleen ladattavast lyijyhappoakusta tai verkkovirtamuuntajasta.

 

Kameran käyttöönotto on helppoa. Tallentavaan kameraan laitetaan vain muistikortti ja virtalähden. Lähettävässä riistakamerassa SIM-kortista pitää ensin kytkeä PIN-koodin kysely pois esimerkiksi matkapuhelimella. Sen jälkeen kameran asetuksissa määritellään oma sähköposti tai puhelinnumero, johon kuvat lähetetään. Muut perusasetukset on kamerassa jo valmiina ja niitä ei tarvitse välttämättä muuttaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Burrel Edge HD Riistakamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X