Burrel Edge HD + 4G Lähettävä riistakamera

329,00 

Lähettävä ja etäohjattava riistakamera riistan ja omaisuuden valvontaan.

Tuotetunnus (SKU): 6438347030208 Osastot: ,

Kuvaus

Viimeisintä tekniikkaa ja 4G-nopeutta hyödyntävä lähettävä riistakamera riistan ja omaisuuden valvontaan. Huippunykyaikainen BURREL Edge HD+ 4G -riistakamera vie riistan kuvaamisen ja omaisuuden valvonnan 4G-aikakauteen. 4G-verkon lisäksi älykäs kamera hyödyntää 2G ja 3G -verkkoja ja säilyttää yhteyden katkeamattomana myös verkon vaihtuessa. Nopea 4G-teknologia mahdollistaa suurempien ja terävämpien, jopa 20 megapikselin kuvien ja HD-laatuisten, erittäin tarkkojen videoiden lähettämisen.

Etäohjausominaisuudet ovat monipuolisemmat katkeamattoman ja nopean yhteyden ansiosta. Haluttaessa muistikortti voidaan tyhjentää ja ajastus säätää etänä. BURRE Edge HD 4G -riistakamerassa on uudenaikainen takakuori, joka voidaan avata myös verkkovirran tai ulkoisen akun ollessa kytkettynä.

Kameran käyttöönotto on nopeaa – vain vastaanottavan sähköpostin lisääminen riittää. Kameran kanssa toimitetaan Burrel by Elisa -SIM-kortti, joka aktivoidaan soittamalla Elisan palvelunumeroon tai osoitteessa www. elisa.fi/burrel. Burrel by Elisa -liittymän kuukausiveloitus on 3,90 euroa, jos valitaan pelkkää kuvaa lähettävä liittymä, tai 6,90 euroa, jos halutaan vastaanottaa kuvan lisäksi videota. Haluttu liittymämuoto valitaan SIM-korttia aktivoitaessa. Kameran ostaja ei ole sidottu käytämään Elisan liittymää vaan operaattorin vapaa valitseminen on mahdollista. Kamera tunnistaa automaattisesti SIM-kortin perusteella käytettävän operaattorin, jonka asetukset ovat kamerassa valmiina.

Virtalähteeksi kameraan voidaan hankkia 12 x AA-paristoa, 6V akku tai 6V-verkkovirtalähde (virtalähde ei sisälly toimitukseen).

Burrel Edge HD+ 4G -riistakameran ominaisuudet:

– Lähettävä ja etäohjattava riistakamera huippunopealla 4G-yhteydellä
– Vaivaton käyttöönotto − vastaanottavan sähköpostin lisääminen riittää
– Tukee 4G-verkon lisäksi sekä 3G- että 2G -verkkoja – älykäs automatiikka takaa lähetyksen toiminnan myös verkon vaihtuessa
– Kuvien lähetys sähköpostiin tai Sensegramiin
– Korkea HD+ -kuvanlaatu – tarkat päivä- ja yökuvat sekä parannettu valkotasapaino
– Ihmissilmälle näkymätön inframustasalama (44 kpl inframustaledejä) – sopii myös omaisuuden valvontaan
– Nopea 0,6 sekunnin reagointiaika
– Liiketunnistimen reagointimatka jopa 25 m

Toiminnot:

– Tallentaa 12 MP:n kuvia ja HD-videoita (1080p)
– 4G-verkossa voi lähettää nopeasti jopa 12 MP:n kuvia ja 20 Mt:n kokosia Full HD -videoita
– 1-10 kuvan sarjat
– Kuva + video -tila – laukaisu tallentaa sekä kuvan että videon
– Ajastin viikkokalenterilla – ajasta kamera valvomaan vain tiettyinä viikonpäivinä
– Ylikirjoitus – voit tallentaa tiedostoja vanhojen kuvien ja videoiden päälle
– Useita etäohjaustoimintoja – mm. muistikortin tyhjentäminen etänä
– UV-suojattu Passion Green -camokuori
– 2.0″ LCD-värinäyttö
– Helppokäyttöinen valikko (suomi, ruotsi, norja ja englanti)
– Matala virrankulutus
– Virtalähde: AA-paristot (12 kpl), 6V-akku tai 6V-verkkovirtalaite
– Riistakameran takuu 12 kk

Burrel Edge HD -pakkauksen sisältö:

– Burrel Edge HD+ 4G -lähettävä riistakamera
– Tehoantenni
– Kiinnitysremmi
– USB-kaapeli
– Käyttöohje (suomi, ruotsi, englanti)
– Burrel SIM by Elisa -SIM-kortti

 

 

Riistakamera on näppärä laite riistan ruokintapaikalla tai hirven nuolukivellä. Saat heti tiedon vierailevien eläinten lajista ja määrästä matkapuhelimeen.  Riistakamera soveltuu myös valvontakameraksi kotiin, kesämökille tai vaikka veneeseen.

Valitse käyttötarkoitukseen sopiva kamera

Riistakameroita on lähettävinä ja tallentavina. Myös lähettävät kamerat tallentavat kuvat muistikortille. Lähettävä kamera pystyy lähettämään kuvat sähköpostiin tai MMS-viestinä matkapuhelimeen. Lähettävät riistakamera käyttää valitsemasi matkapuhelinoperaattorin verkkoa kuvien lähettämiseen, joten operaattori kannattaa valita alueen kuuluvuuden mukaan. Uusimmat riistakamerat pystyvät käyttämään 3G ja 4G-verkkoja. Jos puhelinliittymä ja matkapuhelinverkko sallivat ne pystyvät lähettämään myös videotiedostoja ja kuvien lähetys on erittäin nopeaa. 2G-verkkoa käyttävät riistakamerat toimivat muuten samalla tavalla, mutta lähetysnopeus on hieman hitaampi. Tällä tosin ei riistan kuvaamisessa ole merkitystä.

Inframustasalama on erittäin tarpeellinen ominaisuus pimeässä kuvattaessa. Salaman pitää olla riittävän tehokas, jotta kuvattava kohden näkyy selkeästi. Burrel riistakameroissa on erittäin tehokas inframustasalama, joka on täysin näkymätön ja huomaamaton pimeässä.

Myymistämme Burrel riistakameroista Burrel S12 HD + SMS II on perinteinen 2G-verkkoa käyttävä kamera. Se on osoittautunut erittäin varmatoimiseksi ja laadukkaaksi ja voittanut myös useita testejä. Burrel Edge HD + 4G edustaa uudemman sukupolven 4G-kameraa, joka voi lähettää myös videota. Laadukas ja kestävä tallentava riistakamera ilman kuvien lähetysominaisuutta on Burrel Edge HD.

Kameran käyttöönotto

Kameran lisäksi tarvitaan muistikortti SD-muistikortti, 12 kpl AA-paristoja, sekä matkapuhelinliittymä, jossa on normaalikokoinen SIM-kortti (Mini-SIM). Virran kameralle voi ottaa myös ulkoisesta uudelleen ladattavast lyijyhappoakusta tai verkkovirtamuuntajasta.

Kameran käyttöönotto on helppoa. Tallentavaan kameraan laitetaan vain muistikortti ja virtalähden. Lähettävässä riistakamerassa SIM-kortista pitää ensin kytkeä PIN-koodin kysely pois esimerkiksi matkapuhelimella. Sen jälkeen kameran asetuksissa määritellään oma sähköposti tai puhelinnumero, johon kuvat lähetetään. Muut perusasetukset on kamerassa jo valmiina ja niitä ei tarvitse välttämättä muuttaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Burrel Edge HD + 4G Lähettävä riistakamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X