b-bark KOIRATUTKA ohjelmistolisenssi(1 vuosi)

69,00 

Tuotetunnus (SKU): BB4341424 Osastot: ,

Kuvaus

b-bark ohjelmistolisenssi vuodeksi
Vuoden ohjelmistolisenssi b-bark ohjelmistoon. Yksi maksu – kaikki palvelut.
Toimii WP8:ssa, Androidissa sekä iOS-laitteissa
b-bark ohjelmisto on saatavilla Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin (esim. Nokia Lumia 920, 820, 720 ja 620) sekä Android-puhelimiin esim. Samsung Galaxy Xcover. Web-versio ohjelmasta toimii myös Applen iOS-laiteilla (iPhone&iPad) sekä kaikilla morderneilla nettiselaimilla. Ohjelmistolisenssiin sisältyy vuoden käyttötoikeus mobiiliohjelmistoon sekä web-versioon. Lisenssi on sidottu puhelinnumeroon.
Monipuoliset kartat
b-bark-ohjelmisto käyttää laadukasta MML:n julkaisemaa kartta-aineistoa, jonka käyttöoikeus kuuluu ohjelmistolisenssiin. Käytössä on maastokartat Suomesta, Norjasta ja Virosta sekä ilmakuvat Suomesta ja Virosta. Myös tilarajat ja kiinteistötunnukset ovat mukana.
Voit myös käyttää omia karttoja skannaamalla paperisen kartan, lisäämällä sen puhelimeen ja kalibroimalla sen. Kätevä ominaisuus alueilla, joista ei ole saatavilla laadukasta kartta-aineistoa sähköisessä muodossa kuten Venäjä ja Baltian maat.
Seuraa pantaa, kaveria ja tee karttamerkintöjä
b-bark ohjelmistolla voit paikantaa omaa laitetta, koiran pantaa tai vaikkapa kaverin ohjelmistoa. Lisenssin ansiosta voit myös tehdä karttamerkintöjä ja jakaa ne kavereillesi.
b-bark on myös yhteensopiva MPTP-paikannukseen tekstiviesteillä, jolloin se toimii myös vanhempien tutkapantojen kanssa.
Sähköinen tuote – saat lisenssikoodin sähköpostiisi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “b-bark KOIRATUTKA ohjelmistolisenssi(1 vuosi)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X